Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
Poszukuję Pracy na terenie Całej Norwegi .
Jako Kierowca Na ciężarówkę , kat.-C- , bez względu na przeznaczenie samego transportu .
---
Może być wywrotka na budowie typ Duper.
Może być też zwykła ... śmieciarka ... ! .
---
Niemniej jak dotychczas , Szukam Kogoś Kto już w Podobnej FIRMIE pracuje ...!!!
---
POSIADAM NORWESKĄ KARTĘ KIEROWCY
Pracę mogę zacząć Natychmiast ... I GDZIEKOLWIEK !!!.
---
...TYLKO LEGALNA PRACA ...
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Poszukuję Pracy na terenie Całej Norwegi .
Jako Kierowca Na ciężarówkę , kat.-C- , bez względu na przeznaczenie samego transportu .
---
Może być wywrotka na budowie typ Duper.
Może być też zwykła ... śmieciarka ... ! .
---
Niemniej jak dotychczas , Szukam Kogoś Kto już w Podobnej FIRMIE pracuje ...!!!
---
POSIADAM NORWESKĄ KARTĘ KIEROWCY
Pracę mogę zacząć Natychmiast ... I GDZIEKOLWIEK !!!.
---
...TYLKO LEGALNA PRACA ...

Gabriel napisał:

Natomiast Ja Osobiście gdybym tak naprawdę Szukał Pracy ...
---
TO JUŻ DAWNO BYM TAKĄ MIAŁ , bez niczyjej specjalnej pomocy .. !
---
Taka jest gorzka prawda dla was ślimoki...! .

Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
ale tu coś yebie
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
NIECH
TAM

I tak Mi się nudzi ...

---
Ogłaszam , że w związku z tym iż w końcu ,
uporządkowałem swoje wszystkie sprawy związane z BYŁĄ już "Moją" firmą .
ORAZ Z NAV-em ...
---
I jestem Wolny , od wszelkich obowiązków zawodowych , na dzień Dzisiejszy .
---
Natomiast od Jutra , nie będę miał żadnego REALNEGO i Konkretnego zajęcia , na co najmniej dwa najbliższe miesiące -/takie sobie luźne założenie / .
---
To proponuję Swoją Osobę ...
Jako Darmowego Pracownika
... nie tylko w Moich Wyuczonych Zawodach ...!!!
w dowolnym Miejscu w Norge ... !
---
Warunek jeden z Nielicznych , to skromne i SCHLUDNE samodzielne pomieszczenie , na nocleg w tym konkretnym czasie ... .
---
Więcej konkretnych ustaleń związanych z Tą ofertą będę omawiał na >PW< .
---
Czas ...
rozpoczął się odliczać ...!!!!
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ewoluujesz gabrys
Teraz juz szukasz pracy, za kat do spania. Jaki bedzie kolejny etap Twojej ewolucji ? To Ty bedziesz placil pracodawcy za to, ze bedziesz mogl pracowac za darmo ?
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
LindesMalindes wyprodukowała GNIOTA !:
Ewoluujesz gabrys
Teraz juz szukasz pracy, za kat do spania. Jaki bedzie kolejny etap Twojej ewolucji ? To Ty bedziesz placil pracodawcy za to, ze bedziesz mogl pracowac za darmo ?

Spodziewałem się innych Głupich Forumowiczów i ich tekstów !!!
Inaczej było by dziwnie i głupio !!!
---
Jednak jak widzę to Patim dużo się nie myli co do twojej Osoby , a tym bardziej do analizy tekstów jakie Tu na Forum Produkujesz !!! .
---
Dla Twojej Niezdrowej ciekawości
Mieszkać Mam gdzie i za Mieszkanie wśród Kotów , czynsz jest regulowany Nieprzerwanie i systematycznie .
Nawet wtedy , gdy będę Ewentualnie przebywał w Tym czasie Gdzie Indziej , oczywiście na Terenie Norge ...
---
Ot czytając daną wypowiedz , widzisz tylko to co chcesz widzieć , lub twoja percepcja stępiła się ostatnio znaczne ...
---
Widocznie nie zauważyłaś takiej drobnej wzmianki z Mojej Strony : "...ORAZ Z NAV-em..."
---
Coś jeszcze leży Tobie na wątrobie w związku z Moją Osobą i Tą Propozycją ?
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Po co sie tlumaczysz kilometrowym wywodem, co Ty sobie zalatwiles, a czego nie ?
Kogo to interesuje gabrys ?

Moj komentarz dotyczyl Twojej gotowosci pracy za kat do spania. Wiec skoro juz nawet zrezygnowales z zarobku, to kolejnym etapem bedzie gotowosc do podjecia pracy, za ktora bedziesz doplacal Czyz to nie jest logiczne zalozenie ?

To forum dyskusyjne (gdybys raczyl zapomniec ) i kazdy ma prawo do komentowania. To, czy moj komentarz Cie drazni nie ma dla mnie znaczenia. Najciekawsze jest to, ze napier..... posty na temat durnych polaczkow, ktorzy za 80kr na godzine zasuwaja na czarno, a sam jestes gotowy do pracy, za kat do spania

PS, Jesli juz chcesz sie podpierac czyjas opinia o mnie, to wybierz osobe, ktora reprezentuje soba przynajmniej jakies minimum , a nie patimka On ostatnio juz nawet nie rozroznia dni tygodnia, z "chorongiewka" biega i uzytkownikow prokuratorem straszy
Znalazl sobie Flip Flapa
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
LindesMalindes wyprodukowała GNIOTA !:
Ewoluujesz gabrys

S
---
Jednak jak widzę to Patim dużo się nie myli co do twojej Osoby , a tym bardziej do analizy tekstów jakie Tu na Forum Produkujesz !!! .
---
Dla Twojej Niezdrowej ciekawości
Mieszkać Mam gdzie i za Mieszkanie wśród Kotów , czynsz jest regulowany Nieprzerwanie i systematycznie .
Nawet wtedy , gdy będę Ewentualnie przebywał w Tym czasie Gdzie Indziej , oczywiście na Terenie Norge ...
---

Gdzie tu widzisz pytania o twoja kuwetę i czynsz??

Pochwalić czy pożalić się musiałeś że za mieszkanie będziesz płacił, a pracy/pracodawcy czy zasiłku nie masz no zaiste możesz być z siebie dumny...
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:PS, Jesli juz chcesz sie podpierac czyjas opinia o mnie, to wybierz osobe, ktora reprezentuje :
Dlaczego chcesz Mi coś Narzucać , skoro sama Negujesz Moje postępowanie w Twoim Kierunki ...
---
Skoro twierdzisz iż jest to Forum dyskusyjne i każdy Może ............
To i sama też się stosuj do tej zasady ...
---
Uparłaś się i powtarzasz się ... a to jak pisałem wyżej Źle zaczyna świadczyć o twojej kondycji psychicznej .pewnie nie chodziłaś na zajęcia z Erystyki ponieważ sama zaczynasz wpadać w półapki które starasz się zastawiać ...
---
Czyżbyś przez nieudolne powtórki , starała się ukryć to co wypunktowałem ? .
---
Twoje twierdzenie o ... "darmowym kącie" ... nie ma racji bytu ... a to dlaczego , to już wyjaśniłem ...
Powtórz jeszcze raz swój domysł , a co niektóre zakute łby wezmą to za pewnik ...
---
Ooooo
JUŻ WŁAŚNIE jeden z tych mundrych dokładnie zinterpretował to co pisałem powyżej

21:55 ... 02-04-14 ... 152000-,
Zgłoś wpis
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Gabriel napisał:

Uparłaś się i powtarzasz się ... a to jak pisałem wyżej Źle zaczyna świadczyć o twojej kondycji psychicznej .pewnie nie chodziłaś na zajęcia z Erystyki ponieważ sama zaczynasz wpadać w półapki które starasz się zastawiać ...
---
Czyżbyś przez nieudolne powtórki , starała się ukryć to co wypunktowałem ? .

Napisalabym, ze sie z koniem na glowy juz zamieniles, ale w Twoim przypadku, to raczej z kotem (z gory przepraszam, jesli koty poczuly sie urazone ).
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok